Oktoberfest belooft een waar spektakel te worden

Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur een keer van dichtbij wil meemaken hoeft dit jaar niet naar onze oosterburen af te reizen. Dweilband de Lamsôôren organiseert op zaterdag 28 oktober het 3e Oktoberfest Oud-Vossemeer. Een doldwaze Duitse feestavond in op en top Duitse sferen!

“Na de twee voorgaande edities pakken we dit jaar nog groter uit”, vertelt Niels Havermans namens de organisatie. “Een goed Oktoberfest bestaat uit de juiste mix van muziek, sfeer en gemütlichkeit. Dat bekend lange tafels, echte glazen pullen bier en de leukste muziek”.

Het Oktoberfest in Oud-Vossemeer staat bekend om de mooie aankleding. De organisatie besteed veel aandacht aan het decor. Dorpshuis de Vossenkuil wordt helemaal omgebouwd tot een echte Duitse bierstube, er is bediening aan de lange biertafels en denkt de organisatie met heerlijke broodjes braadworst aan de inwendige mens. “Dit alles komt de sfeer ten goede”, vertelt Havermans. “Samen met zo’n 300 verklede bezoekers maken we er samen een uniek feest van”.

Voor de 3e editie van het Oktoberfest is het bekende duo De Alpen Zusjes geboekt, daarnaast zal Beierse kapel Die Edelweiss Buben en de DJ’s van IncredEvent het publiek in Duitse sferen onderdompelen. Losse kaarten of tafelarrangementen zijn te koop via www.delamsooren.nl/oktoberfest/, bij Dorpshuis de Vossenkuil of via oktoberfest@delamsooren.nl

Ook dit jaar heeft men de keuze uit losse entreetickets of voor een eigen tafel in de bierstraat, met familie, vrienden, collega`s of teamgenoten. De kaartverkoop is inmiddels behoorlijk op gang gekomen, wij raden de mensen dus aan je ‘eigen biertafel’ vroegtijdig te bestellen! Kaarten en arrangementen met de bijbehorende prijzen zijn online te vinden op website van vanplan.nl of via of de Facebook- pagina Indoor Oktoberfest Veendam.

Een oergezellige, complete show in een avondvullend programma!

De band Die Münchener Schmachtfetzen (6-koppige gezelschap) verzorgen een optreden van 2 lange sets live on stage. U vraagt zich af: Schmachtfetzen? Dat is dus Duits voor ‘smartlappen’…een vlag die de lading niet helemaal dekt, want niet alleen smartlappen, maar ook de grootste Duitstalige feest- en pophits passeren bij de optredens van “Die Münchener Schmachtfetzen”.”.Van Duitse Schlagers tot feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Ein Stern, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning. Daarnaast zullen de in Duitsland zeer bekende dj’s Albert Altendorff & Holger Holzkirchen op 7 oktober de Sorghvliethal op z’n grondvesten laten trillen. Tijdens het voorprogramma, tussendoor en tijdens het naprogramma wordt de tent op z’n kop gezet door deze Bayerische drive-in show.

Het feest start om 20:30 uur en duurt tot 02:00 uur, toegang is 18+.